Retouren

Heb je een artikel besteld dat niet past of bevalt? 

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De kosten voor de retourzending van een artikel(en), waarvan de fout bij balsportdirect.nl ligt, komen voor rekening van balsportdirect.nl. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Als je beschadigde of gebruikte artikelen retour stuurt, wordt het wettelijk toegestane bedrag in mindering gebracht.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn, zoals artikelen bedrukt met onder andere clublogo, naam of nummer;
c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

Ook het ruilen van een artikel is mogelijk. Als je een artikel wilt ruilen, vul dan het met de bestelling meegestuurde retourformulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen je dan het nieuwe artikel zonder extra portokosten z.s.m. na ontvangst van de retourzending en het ingevulde retourformulier toesturen.