Black Friday Sale - Bespaar tot 70%

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 24 november 2023 en om dat te vieren kun je in onze speciale Handbal Black Week profiteren van mooie kortingen! Van 20 tot 27 november vind je bij ons een week lang Black Friday aanbiedingen van Handballschoenen, Sportkleding, Handballen en accessoires.

 

Ervaar als eerste onze Black Friday aanbiedingen op WePlayHandball:

Volg ons op Instagram & Facebook. Zo blijf je up to date en mis je geen enkele aanbieding meer in onze Black Week! 
 Wanneer is Black Friday 2023?

Black Friday is de eerste vrijdag na  'Thanksgiving'. Omdat het Amerikaanse familiefeest altijd op de vierde donderdag in november valt, is Black Friday dit jaar op 24 november 2023!
 Wat is de geschiedenis van Black Fridat en hoe is Black Friday naar Nederland gekomen? 

Omdat de Amerikanen de dag na Thanksgiving vaak vrijaf hebben, geldt deze Zwarte Vrijdag als het begin van het seizoen van de kerstinkopen. Vandaar dat er vaak met hoge kortingen wordt geadverteerd. Hoewel Thanksgiving in Nederland heel weinig wordt gevierd, is de populairiteit van Black Friday de afgelopen jaren enorm gestegen. In Nederland is de dag vooral populair om goedkoop cadeaus voor Sinterklaas en kerst in te kopen.Waar vind ik de beste Black Friday aanbiedingen? 

Natuurlijk op weplayhandball.nl! Wij hebben een hele week lang onze handbalartikelen afgeprijsd. In onze Black Friday Sale vind je kortingen op:

of neem een kijkje bij onze SALE voor:Handball Black Deals 2023

Elke dag hebben we voor jullie een speciaal artikel voorbereid, dat voor 24 uur sterk afgeprijsd is! Onze tip: volg ons via Facebook- en Instagram. Hier communiceren we onze nieuwste deals rondom Black Friday. 
 Heb je vragen rondom onze Black Week Sale?

Dan neem contact op met onze klantenservice via de telefoon of de mail. We helpen je graag verder!