Nike bestormt de handbalwereld - Nike Handbalshop

Het merk Nike is niet bijzonder relevant geweest in de handbalwereld. Af en toe een shirt of een short, anders zag je het merk in het handbal wat minder. Maar ten onrechte, want de sportartikelen van Nike zijn zowel kwalitatief als prijstechnisch absolute topklasse. Of het nu gaat om T-shirts, sportbroeken, hoodies, trainingspakken, sokken of longsleeves, de sportartikelen zijn niet alleen qua prijs-kwaliteitverhouding overtuigend, maar ook de nieuwste handbalschoenen, de Hyperace 2 of de Nike Kobe Mamba Fury doen de concurrentie vrezen.Waar komt het Nike merk vandaan?

Nike, afgeleid van het Griekse νίκη, wat "overwinning" betekent, is een bedrijf uit de Verenigde Staten en werd opgericht in 1964. Het succesverhaal leest als een boek: met lichte, uitstekend geprofileerde schoenen bestormde Nike destijds de markt en maakte binnen zeer korte tijd naam. Ook de marketing van het merk Nike werd met succes bekroond: door prominente atleten uit te rusten, groeide de populariteit tot Nike in 1984 de toenmalige basketbalgroentje Michael Jordan contracteerde - en de rest is geschiedenis. Het bedrijf werd in 1989 de grootste fabrikant van sportartikelen en heeft deze positie vandaag de dag nog steeds.


Welke handbalartikelen heeft Nike in zijn assortiment?

Naast shorts, shirts, lange sportbroeken, hoodies, joggingbroeken en sokken, biedt Nike ook uitstekende zaalschoenen voor handbal. De Hyperace 2 maakt indruk met zijn lichtheid, een uitstekende demping en uiterst robuust bovenmateriaal ronden de schoen af. Je vindt het juiste model voor vrouwen, kinderen en mannen. 


Hoe is de kwaliteit van de artikelen van Nike?

Nike overtuigt de handbalwereld met indrukwekkende kwaliteit en uitmuntende afwerking. Of het nu shorts, katoenen shirts, hoodies of T-shirts zijn, Nike vindt voor elk kleding artikel een geslaagde samenstelling van katoen en polyester, zodat een uitstekend ademend vermogen en een aangename ventilatie van de huid wordt gegeven en ook de handbalschoenen van Nike zijn absolute top in termen van kwaliteit en vakmanschap.Nog vragen? 

Heb je nog vragen over het merk Nike of over een bestelling voor jezelf of je team? Schrijf ons dan een e-mail of bel ons tijdens onze kantooruren, wij zullen je graag adviseren. Hier vind je ons telefoonnummer en ons e-mailadres.