Wave Mirage collectie: handbalschoenen van Mizuno

De Mizuno Mirage handbalschoenen maken snelle, explosieve bewegingen mogelijk en zijn extreem licht. De Wave plaat in de zool zorgt voor een uitstekende demping en veel kracht tijdens de sprong. Verschillende sterren vertrouwen op de directe, vlakke snelheidsspecialist van Mizuno! Met de Wave Mirage 3 is Mizuno nog een stapje verder gegaan. Dankzij het nieuwe bovenmateriaal past de schoen zich nog beter aan je voet aan.De Mirage is verkrijgbaar als heren- en dameshandbalschoen.


Sortering
9 Aanbevelingen

Mizuno
WAVE MIRAGE 5
WAVE MIRAGE 5
Mizuno
WAVE MIRAGE 5
WAVE MIRAGE 5
Mizuno
WAVE MIRAGE 5 DAMEN
WAVE MIRAGE 5 DAMEN
Mizuno
WAVE MIRAGE 5 DAMEN
WAVE MIRAGE 5 DAMEN
Mizuno
WAVE MIRAGE 5
WAVE MIRAGE 5
Mizuno
WAVE MIRAGE 5
WAVE MIRAGE 5
Mizuno
WAVE MIRAGE 5
WAVE MIRAGE 5
Mizuno
WAVE MIRAGE 4 DAMES
WAVE MIRAGE 4 DAMES
Mizuno
WAVE MIRAGE 4
WAVE MIRAGE 4

Sortering

Mizuno Wave Mirage handbalschoenen - Alles wat je moet weten over het speed model

Bij handbal heb je een warm hart en een koel hoofd nodig en in onze nieuwste kleur van Mizuno komen deze twee eigenschappen ook qua kleur samen. Zit jij in het wit met blauwe Team Frost of in het rood met gele Team Charge? Welke kleurencombinatie je ook kiest, de Wave Mirage biedt je ultieme snelheid als topmodel in het Mizuno handbalassortiment.


Wat maakt de Mizuno Wave Mirage tot een handbalklassieker?

De Wave Mirage is weer een sterk herziene versie van zijn voorganger. Net als de vorige modellen in de collectie is de schoen erg populair in handbalkringen en wordt hij veel gedragen, omdat hij zorgt voor optimale snelheid, stuit en reactie. Tegelijkertijd wordt het comfort niet verwaarloosd, waardoor de schoen een van de beste modellen is die momenteel verkrijgbaar zijn.


Is de Mizuno Wave Mirage een stabiele of flexibele schoen?

De Mizuno Wave Mirage is een schoen die vooral wordt gekenmerkt door zijn flexibiliteit. Hierdoor kan de drager snelheid maximaliseren en snel van richting veranderen, wat cruciaal is bij handbal.


Wat is een bootyconstructie?

De term "booty construction" betekent dat het volledige schoengedeelte uit één stuk is genaaid en zelfs op speciale plaatsen is opgevuld. Dit garandeert de drager een hoog draagcomfort en zorgt ervoor dat de voet perfect in de schoen past.


Voor welke positie is de Mirage handbalschoen geschikt?

Dankzij de smalle snit en de wendbare constructie is de Wave Mirage ideaal voor buitenspelers, want daar zijn wendbaarheid, snelheid en richtingsveranderingen het belangrijkst. Schoenen die geschikt zijn voor andere posities vind je hier. 


In welke maat moet ik de Wave Mirage bestellen?

We raden aan de schoen ongeveer een halve maat groter te dragen, omdat hij een beetje klein valt. De Wave Mirage 4 is vooral geschikt voor sporters met smalle voeten. Als je niet zeker weet welke maat je moet bestellen, raden we je onze gids over schoenmaten en de verschillen tussen de verschillende merken aan. 


Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We beantwoorden graag je vragen en geven je schoenadvies op maat. Stuur ons een e-mail of bel ons tijdens de week. Naar het contactformulier.