Puma - forever faster

Snel. Sterk. Beweeglijk. Dat is de Puma, de geheime favoriet van vele handballers. In het dynamische en uitdagende handbalspel zijn deze kwaliteiten bijzonder vereist en wie kan daarbij beter helpen dan het gerenommeerde wereldmerk Puma? Met de campagne "Forever faster" brengt Puma beweging in de teamsporten, vooral in het voetbal, maar ook steeds meer in het handbal. Het in 1948 opgerichte sportmerk is nu een van 's werelds grootste fabrikanten van sportartikelen, die niet alleen naam heeft gemaakt met innovatieve en uiterst functionele sportproducten, maar ook internationaal trendy mode- en lifestylecollecties lanceert. Alle Puma-producten worden gekenmerkt door een mengeling van nonchalance en dynamiek, waardoor professionele atleten al snel fans zijn geworden. Nu wil Puma zijn doel ook in het handbalsegment bereiken: om het snelste sportmerk ter wereld te worden.

Hier bij weplayhandball kun je alles van Puma krijgen wat je op het handbalveld nodig hebt: eersteklas, zeer functionele handbal- en zaalschoenen en teamuitrusting zoals Puma handbalshirts, shorts, broeken, jassen en nog veel meer, voor dames, kinderen en heren. Puma's jarenlange ervaring in de ontwikkeling van revolutionaire prestatiegerichte technologieën werpt vooral vruchten af bij de productie van robuuste handbalschoenen. Wat trainingsschoenen betreft, genieten de Evoimpact en Evospeed sportschoenen van Puma een steeds grotere schare fans. Ze zijn voorzien van revolutionaire technologieën, zoals de Puma Disc technologie of de SpeedTrack Spine en bieden optimale demping en stabiliteit. De Puma handbalschoenen voor dames worden gekenmerkt door speciale, meer vrouwelijke pasvormen en kleuren. Last but not least zijn de Puma sportschoenen zeer populair bij handbalspelers vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Maar als je iets goeds wilt doen, niet alleen voor je voeten, dan is Puma trainingskleding de beste keuze. De Puma handbalshirts en -broeken, evenals de complete Puma trainingsuitrusting, overtuigen door hoge kwaliteit, gecombineerd met functionele topmaterialen en de casual Puma look. Zo wordt de heren Speed Jersey, met het bekende Puma Cat logo en de unieke dryCell technologie, steeds vaker gezien door handballers. De Puma sportkleding is gemaakt van sneldrogende, hoogwaardige functionele materialen en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van robuustheid en ademend vermogen.

Wil je "voor altijd sneller" zijn met je hele team? Je concurrenten mogen je alleen van achteren zien? Neem dan contact met ons op - wij zullen je handbalteam uitrusten met Puma, inclusief bedrukking en tegen aantrekkelijke prijzen.