Bauerfeind Shop online: Sportbandages voor hand, knie en nog veel meer

Bauerfeind heeft een uitgebreid assortiment aan sportbescherming en bandages voor knie, pols, elleboog en nog veel meer - ideaal voor de gehavende handbalspeler. Ondanks het hoge draagcomfort wordt de functionaliteit op geen enkele manier beperkt en biedt het een hoge mate van stabiliteit en veiligheid. Het merk, dat in Duitsland wordt geproduceerd, legt de nadruk op kwaliteit en doeltreffendheid en daarom worden de producten ontwikkeld in samenwerking met sportorthopeden en patiënten.


Waar komt het merk Bauerfeind vandaan en waar wordt het geproduceerd?

Het merk Bauerfeind werd in 1929 in Duitsland opgericht en specialiseerde zich rond 1972 in orthopedische sportondersteuningen. Veel van deze bandages zijn op recept verkrijgbaar, maar er zijn ook modellen voor dagelijks gebruik. Het bedrijf, gevestigd in Thüringen, produceert uitsluitend in Duitsland, de "Made in Germany" belooft hier de hoogste kwaliteit.Welke blessures zijn typisch voor handballers?

Elke handballer weet hoe snel je je enkel kunt verzwikken of op je rug terecht kunt komen in een duel of na een sprongschot. Naast de typische enkel- en knieblessures behoren ook ellebogen en schouders tot de delen van het lichaam die vaak letsel oplopen. Spierblessures aan de kuit of de dij in de vorm van een gescheurde spiervezel of een verrekking maken ook deel uit van het normale handballeven van alledag.


Welke handbalproducten zijn er bij Bauerfeind te koop?

Het assortiment beschermers en bandages van Bauerfeind voor handballers is enorm. Naast knie-, enkel-, elleboog- en rugbandages, die je na een blessure de beste stabiliteit en veiligheid bieden, biedt Bauerfeind ook bandages voor de schouder en het onderbeen aan. Ook compressie sleeves voor een betere bloedcirculatie of bij spierproblemen vind je in het Bauerfeind assortiment.Waarom compressie ook belangrijk is bij handbal?

Compressie sleeves van Bauerfeind voor de bovenste en onderste extremiteiten zorgen voor een betere bloedcirculatie en een efficiëntere zuurstoftoevoer naar belaste spieren. Dit resulteert in een verhoogde weerstand tegen vermoeidheid en betere prestaties van de atleet. Vooral voor snelle sporten zoals handbal is compressie een belangrijke en onvervangbare manier om je eigen prestaties te verbeteren.Nog vragen?

Schrijf ons dan een e-mail of bel ons tijdens kantooruren. Je vindt ons telefoonnummer en e-mailadres hier. Wij geven je graag informatie of beantwoorden je vragen over Bauerfeind bandages.

.