Clubcollectie

Beste handballiefhebber,

Weplayhandball.nl is is een zusterbedrijf van Weplayhandball.de. Wij verkopen kleding, schoenen, ballen, beschermers en nog veel meer specifieke producten voor de handballer, trainer en scheidsrechter, maar ook voor de vereniging. Regelmatig worden er ook door leden van jouw club online producten besteld in de shop van Weplayhandball.nl. Leden van je vereniging kunnen 5% extra korting kunnen krijgen.

Wij denken dat ons voorstel zowel voor jouw vereniging als voor de individuele leden zeer interessant is.

Ons voorstel houdt het volgende in:

 A.    Een eigen webpagina binnen de webshop van Weplayhandball.nl.

 Wij hebben al voor veel verenigingen een pagina in onze webshops aangemaakt. Deze webshop heeft voor betreffende verenigingen veel voordelen     zoals:

 -    Het ontlasten van vrijwilligers m.b.t. het beheer van de wedstrijdkleding;
 -    Zorgen voor een uniforme uitstraling en identiteit van de vereniging;
 -    Het aanbieden van leuke trainingskleding en tassen in dezelfde stijl;
 -    Extra korting voor alle leden op al onze producten in de webshop.

 

 

 

B.    Een schoenen pasavond bij jouw vereniging op locatie.
Weplayhandball.nl komt bij jullie in de sporthal langs met ruim 100 paar schoenen van de nieuwste collectie topmerken, zoals Mizuno en Asics. De leden hebben de gelegenheid deze te passen en eventueel uit te proberen in de sporthal. Alle leden krijgen op deze nieuwste collectie 15% korting en de vereniging krijgt nog een percentage van de verkoop in de vorm van gratis materiaal door jullie zelf uit te zoeken in onze webshop.

 

Wij hopen dat je enthousiast geworden bent over bovenstaande. Heb je interesse of wil je meer informatie, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan via e-mail, [email protected], of telefoon: 030-6308802.