TSM Online shop: Sportbandages en Beschermers voor Handbal

Het merk TSM is een tip van insiders onder de sportmerken als het gaat om bandages, beschermers en steunen, omdat TSM zich volledig heeft gespecialiseerd op dit gebied van sportuitrusting. Op basis van hoogwaardige materialen, uitgebreid onderzoek en in samenwerking met patiënten behoren TSM beschermers en bandages tot de beste als het gaat om stabilisatie en fixatie van het gewricht of om plaatselijke compressie voor een betere doorbloeding van de verschillende lichaamsdelen door middel van TSM bandages.Waar komt het merk TSM vandaan en waarom is het geschikt voor handballers?

TSM is een merk dat in Duitsland wordt geproduceerd en bekend staat om zijn hoge kwaliteit bandages. Het in Duitsland vervaardigde neopreen is vrij van alle schadelijke stoffen en dankzij de speciale functionaliteit van de bandages bieden ze een hoog draagcomfort en glijden ze niet weg, zelfs niet bij snelle bewegingen - ideaal voor handbalspelers.Wat zijn de voordelen van TSM bandages?

Naast het hoge draagcomfort overtuigen TSM producten door een groot aantal verschillende functies:

  • lokale compressiewerking door individueel fixeerbare pads, trekbanden en stabilisatiebanden
  • Ondersteuning van het genezingsproces door een betere doorbloeding van het gekwetste weefsel of het te behandelen weefsel
  • merkbare verhoging van de belastbaarheid van spieren, ligamenten en pezen tijdens de actieve fase
  • Levensduur
     


Waarom is compressie ook belangrijk bij handbal?

Naast een betere doorbloeding en een verhoogde zuurstoftoevoer naar de belaste spieren, verbetert compressie ook de mobiliteit en verhoogt het de prestaties van de atleet. Al met al is compressie een uiterst nuttige methode om de eigen prestaties te verbeteren en om bestaande blessures bij sport te beschermen.Nog vragen?

Schrijf ons dan een e-mail of bel ons tijdens kantooruren. Je vindt ons telefoonnummer en e-mailadres hier. Wij geven je graag informatie of beantwoorden je vragen over TSM bandages.