WePlay Handbal - onze eigen handbalmerk

Ons handbalmerk WePlay - shirts, actieshirts en nog veel meer!

Sublimatiedruk maakt het mogelijk - we hebben ons eigen handbalmerk WePlay gelanceerd en laten in de verschillende collecties zien wat er met deze nieuwe technologie mogelijk is. De verschillende ontwerpen in de collecties laten zien hoe gevarieerd sublimatiedruk gebruikt kan worden en je laat opvallen in de training of op het veld.


Wat zit er achter het handbalmerk WePlay?

Het handbalmerk WePlay combineert stijlvol design met uitstekende kwaliteit. Het ontwerp van de shirts is uniek in de handbalwereld en onderscheidt zich op een elegante en aantrekkelijke manier. De innovatieve kleurencombinaties laten zien wat er mogelijk is met sublimatiedruk en zetten een geheel nieuwe standaard in het flocken van shirts. Dit wordt ook belichaamd in de WePlay-collecties - de moderne manier om shirts te produceren.De WePlay handbal shirt collectie - Hoe bestel je je teamuitrusting?  

Heeft jouw team een nieuwe outfit of nieuwe warming-up shirts nodig en wil je je onderscheiden van de andere teams in jouw competitie? Mail dan onze team support en we adviseren je graag over de selectie van shirts, de bedrukking en andere opties voor jouw stijlvolle nieuwe handbalkit. Je vindt onze e-mail hier
 


Sublimatie - Kan ik een handbalshirt met mijn eigen ontwerp bestellen?

Sublimatiedruk is de nieuwe technologie bij uitstek voor shirtts. Volledige of gedeeltelijke sublimatie, u bepaalt 100% hoe je shirt eruit moet zien en creëert je eigen stijl. Natuurlijk zijn er ook kant-en-klare ontwerpen die kunnen worden gevarieerd volgens jouw ideeën voor uw handbalshirts.Nog vragen?

Heb je vragen over ons handbalmerk WePlay of sublimatiedruk? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons tijdens onze kantooruren. Je vindt ons telefoonnummer en e-mailadres hier.