adidas Handbalshop: handbalschoenen & kleding

Wie kent het merk met de 3 strepen niet? Elk kind weet wel iets met de naam - dit is gewoon DE schoen in handbal en zoals de naam al doet vermoeden, uiterst stabi(e)l. Al tientallen jaren is adidas een van de topmerken in handbalschoenen en -kleding en altijd goed voor een innovatief product. Met de adidas Counterblast en Adizero Fastcourt biedt adidas een superlichte, stijlvolle zaalschoen. De nieuwe Boost-technologie is nu ook ingebouwd in de populaire Stabil, de adidas Stabil Boost of zijn opvolger adidas Stabil Next Gen. Het laat je bijna opstijgen in de hal. Voor de kleinere budgetten kunnen we de adidas Essence, adidas Court Stabil en adidas Ligra aanbevelen. Sinds 2019 ook erg populair bij handballers, de Crazyflight in de low- en midcut versie. Voor de handbalkeeper is er altijd de HB Special geweest, die al generaties lang bekend is onder handballers. Als je op zoek bent naar een adidas handbalschoen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om adidas handbalschoenen voor dames, handbalschoenen voor kinderen of voor heren. Hier kun je zeker adidas handbalschoenen online shoppen.

En ook op het gebied van adidas handballen vind je bij ons wat je zoekt. Hier kun je ook de officiële EHF-handbal van adidas krijgen.

Naast schoenen bieden wij veel shirts en broeken, functioneel ondergoed en accessoires van adidas. Of het nu voor kinderen, vrouwen of de sportieve mannen is. Bij adidas weet je wat je krijgt. Bekijk onze adidas Online Shop!