Erima Shop - Sportkleding voor handbal - Erima Online Shop

Al jaren bewezen - om precies te zijn sinds 1900! En nog steeds is Erima een hip sportmerk, ook in handbal. Het merk Erima is een klassieker en biedt een breed scala aan kleding en accessoires voor vele sporten. Sinds enige tijd is Erima ook in het handbal gearriveerd. Reden genoeg om als handbalspecialist een belangrijke plaats in te reserveren voor de handbalkleding zoals trainingspakken, handbalshirts maar ook voor de hardware zoals handballen en tassen. In onze Erima winkel kun je gemakkelijk jouw trainingsuitrusting kopen, ook rusten wij teams graag uit met Erima shirts, Erima trainingspakken en vele andere sportartikelen.

Wat heeft Erima in zijn assortiment?

Erima's jarenlange ervaring in de sportkleding heeft geresulteerd in een productaanbod dat aanzienlijk is gegroeid en voor elk wat wils heeft! Met haar teamlijnen biedt Erima voor elk team de juiste trainingspakken en uniformen aan. Polo's & t-shirts kunnen ook uit dezelfde teamlijn besteld worden. De teamlijnen zijn verkrijgbaar in alle gangbare clubkleuren. De shirts en shorts van Erima zijn perfecte voor de wedstrijd zelf. Wie in zijn vrije tijd Erima wil dragen of op de wedstrijddag in comfortabele kleding wil komen opdagen, vindt er ook casual joggingbroeken, stijlvolle jassen en coole shirts. Op koudere dagen beschermt sportondergoed tegen te veel warmteverlies. Om alles op een ontspannen manier van A naar B te vervoeren, is het de moeite waard een kijkje te nemen in de sectie tassen, rugzakken en trolleys. Er zijn Erima-tassen voor elke gelegenheid en in elke maat. We hebben ook trainingsaccessoires zoals ballen, hesjes of mutsen in ons assortiment.

Hoe is de kwaliteit van Erima?

Erima hecht zeer veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. De zorgvuldig geselecteerde materialen hebben een lange levensduur, ook al wordt er bijvoorbeeld flink getrokken aan de Erima shirts voor handbal. Om geconcentreerd je sport te kunnen beoefenen, mag de sportkleding je niet afleiden. Volgens dit motto moet de kleding goed passen en je bewegingen tijdens het sporten volgen. En dat zelfs onder hoge belasting.

Hoe kan ik Erima bestellen voor mijn team?

Als Erima je als topmerk voor handbalteams of clubs heeft overtuigd en je wilt in Erima spullen spelen voor het volgende seizoen, neem dan contact op met onze teamsportafdeling. Na je aanvraag doen wij een vrijblijvende offerte, wij staan je bij met ons advies en kunnen je ook gratis monsters toesturen. Je kunt ons telefonisch: 030 - 630 88 02 en per e-mail: [email protected] bereiken. Voor teamopdrachten zijn onze experts van de afdeling teamsport de juiste aanspreekpartner. We kijken uit naar je aanvraag!

Wat zijn de Erima handballen?

Zoals hierboven vermeld, heeft Erima een aantal handballen om uit te kiezen. Er zijn de wedstrijdballen en de trainingsballen.
Tot de wedstrijdballen behoren de Pure Grip en de Future Grip Match. Zeer goede trainingsballen zijn hier te vinden. We willen graag de aandacht vestigen op Vranjes handbal. 

Nog vragen?

Heb je vragen over een product, je bestelling of wil je een specifiek volleybalconsult? - Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons telefonisch: 030 - 630 88 02 en per e-mail: [email protected] bereiken.
We helpen je graag!