Asics Handball: Schoenen & Kleding!

Met Asics handbalschoenen aan je voeten kun je vertrouwen op de juiste schoen, want Asics staat voor topkwaliteit, de hoogste technische eisen en een aantrekkelijk design. Het Japanse sportmerk Asics staat al tientallen jaren bekend om sportschoenen en vrijetijdsschoenen van hoge kwaliteit. Voor ons als handbalspecialisten zijn de indoorschoenen bijzonder relevant. Wij bieden alle zaalschoenen aan, van de klassieke handbalschoen, de Asics Gel Blast FF 2, de Sky Elite FF, de Netburner Ballistic, de Gel Beyond tot de meest voordelige, de Gel Rocket. Voor kinderen en jongeren is vooral de Asics Gel Upcourt aan te bevelen, die bijzonder licht is en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding biedt. En ook voor de dames biedt Asics een breed assortiment dames handbalschoenen. Asics handbalschoenen worden gedragen door vele sterren. Asics heeft ook wat te bieden aan sportkleding.

Wij bieden ook een assortiment Asics hardloopschoenen voor training buitenshuis. Natuurlijk de bekende Asics Gel Kayano en Gel Nimbus. Asics heeft voor elk type loper de juiste hardloopschoen.

Voor de kleine handballers hebben we een grote selectie Asics handbalschoenen voor kinderen. Wij wensen je veel plezier bij het bekijken van de Asics schoenen in onze online winkel waar je bijna alle Asics sportschoenen kunt vinden die verkrijgbaar zijn.

Neem een kijkje in onze Asics Online Shop!