De Select Handbal - jouw trouwe metgezel!

Iedereen die handbal speelt heeft zeker een Select handbal in zijn hand gehad. Het merk is DE specialist onder de handbalproducenten en dat is geen toeval. Eigil Nielsen richtte Select op in 1947 en hield zich bezig met de perfectie van handballen en voetballen. Hij vond het 32-vaks systeem uit, dat vandaag de dag nog steeds de basis is van de meeste handballen. Select handballen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De populaire modellen zijn IHF getest en worden zelfs in internationale wedstrijden gebruikt. Naast de bekende handballen biedt Select nu ook andere handbalproducten aan, zoals de Profcare hars en de bijpassende harsverwijderaar en vloerreiniger voor na de training. Met zijn eigen Profcare-assortiment biedt Select je ook een ruime keuze aan bandages en beschermers om je van top tot teen te beschermen tegen de harde dagelijkse handbalroutine. In deze collectie vind je ook functioneel ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. Select heeft ook een eigen kledinglijn. Van sokken en shirts tot Select trainingspakken, je vindt er alles wat je voor je sport nodig hebt. En nu: veel plezier bij het rondsnuffelen in onze Select online shop!

# 1 Welke artikelen zijn er van het merk Select?

Select is meer dan alleen de professional voor handballen. Je kunt Select hars, harsverwijderaar, pompen en andere handbal accessoires ook hier in de winkel krijgen. Er is ook een grote keuze aan beschermers en bandages, evenals baselayer en kleding voor training, wedstrijd of vrijetijd.

# 2 Wat betekent de IHF stempel op de Select handballen?

De "International Handball Federation" (IHF) test handballen op de volgende vier criteria:1) omtrek 2) rondheid 3) gewicht 4) stuit. De stempel bevestigt dat de handballen conform de IHF-reglementen zijn en belooft daarmee een uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en speleigenschappen.

# 3 Wat betekent bij de Select handballen de toevoeging „Replica“?

Veel van de IHF goedgekeurde wedstrijdballen van Select zijn in onze shop te vinden, met de toevoeging "Replica". De ballen zijn qua ontwerp gelijk aan de originele ballen. Maar als je ze eenmaal in je hand hebt, zul je het verschil merken: de replica ballen zijn vereenvoudigde imitatiemodellen van de hoogwaardige wedstrijdballen. Ze zien er bijna identiek uit, maar zijn niet van even hoge kwaliteit. De grip is iets minder en het gevoel is over het algemeen niet zo prettig als bij de originele IHF wedstrijdbal. Jouw voordeel: je krijgt de replica's veel goedkoper dan hun originele tegenhangers. De replica modellen zijn zeer solide in de prijs-prestatie verhouding en een prima alternatief voor de duurdere originele ballen.

# 4 Wat is de „Handball Elite“ collectie?

De Handball Elite collectie is een kleine, speciale selectie ballen, zweetbandjes, sokken en andere belangrijke handbalaccessoires. Alle items in de collectie zijn slechts in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar en zijn voorzien van het typische Select Handball Elite-logo, dat speciaal voor deze collectie werd ontworpen. Je kunt de artikelen HIER vinden - veel plezier bij het bladeren!

# 5 Hoe kan ik een complete teamuitsrusting van Select bestellen?

Je hebt in de winkel gevonden wat je zocht en bent enthousiast over het grote aanbod van het merk Select? Wil je je hele team uitrusten? Neem dan contact op via teamaanvraagformulier en beschrijf zo nauwkeurig mogelijk je wensen (artikel, kleur, maten, aantal, bedrukking enz.). Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen met eventueel  een offerte voor uitrusting en drukwerk. Wij geven ook graag telefonisch advies over de mogelijkheden voor je club om met ons samen te werken (030 - 630 88 02).