Jako Handbalshop: Shirts & Kleding

Het traditionele bedrijf JAKO leeft voor teamsporten - en weet wat belangrijk is voor sportief succes. JAKO is niet voor niets de officiële leverancier van profclubs over de hele wereld, waarbij de specialist voor teamsportkleding met name in het voetbal een begrip is.

Maar ook in het handbal is het bedrijf een van de bekendste en populairste merken geworden. JAKO rust de Oostenrijkse handbalbond en verschillende teams in professionele competities uit.

JAKO is vooral gespecialiseerd in teamsportkleding zoals shirts, shorts, trainingspakken en broeken. Gevarieerde en sportieve designs met veel individuele details kenmerken het JAKO-assortiment, net als hoogwaardige functionele materialen die bijzonder goed ademen en comfortabel zijn om te dragen. Voor een uniform teamtenue - of het nu voor training of vrije tijd is - biedt JAKO per teamlijn een groot aantal verschillende stijlen. Gecombineerd met de extra brede selectie aan kleuren en een onverslaanbare prijs-prestatieverhouding, laat JAKO het hart van elke atleet sneller kloppen.

Hier in de JAKO online shop kun je alle artikelen krijgen die JAKO momenteel in zijn assortiment heeft. Ben je op zoek naar materiaal voor je team, bijvoorbeeld een nieuwe JAKO set of JAKO broek? Dan doen wij je graag een aantrekkelijk aanbod, inclusief drukwerk en desgewenst paskleding. Veel plezier bij het snuffelen in onze JAKO handbalwinkel!