Mueller Bandages en Beschermers voor Handballers

Het sportmerk Mueller is te vinden in alle takken van sport. In de therapie dienen de beschermers en bandages van Mueller voor de stabilisatie en revalidatie van blessures, op het handbalveld dienen ze ter voorkoming van blessures. Mueller staat erom bekend een grote verscheidenheid aan modellen voor enkel, pols, knie, schouder of rug in zijn assortiment te hebben. Van de lichte bandage om de enkel tot de rugbeschermer en het scharniergewricht op de knie, de handballer vindt bij Mueller een ruime keuze.

Waar komt het merk Mueller vandaan en wat maakt het zo speciaal?

In 1960 was het Curt Müller die zich tijdens een basketbalwedstrijd realiseerde dat voor serieuze atleten de trainingszaal alleen niet genoeg was. De apotheker kwam op het idee om de geblesseerde atleet te ondersteunen met bandages en beschermers aan pols, enkel of knie, zelfs tijdens sportieve inspanningen. Hij verkocht toen zijn apotheek - en vond de moderne sportbandage uit, die de sporter zo weinig mogelijk hinderde in zijn sportprestaties en toch de ondersteunende en stabiliserende functie vervulde.

Welke handbalartikelen zijn er van Mueller te kopen?

Mueller heeft een breed assortiment van verschillende bandages voor gebruik bij sport of revalidatie. De volgende artikelen zijn bijzonder geschikt voor handbalspelers:


De keuze is reuze!

Het gamma van Mueller beperkt zich niet tot bandages, spalken en pads, maar omvat ook een groot aantal handbalaccessoires zoals tapes, inlegzolen, gebitsbeschermers en diverse zalven en oliën. Natuurlijk vind je dit alles hier in uitstekende kwaliteit tegen redelijke prijzen. Mueller biedt ook bidons, eerstehulpaccessoires en diverse compressie sleeves aan.Noch Fragen?