WePlay Handbal Advent Magic 2023 - De kerstmarkt voor handbalfans

Elk jaar zoekt je wanhopig naar de juiste cadeaus voor familie of vrienden. Om de zoektocht naar cadeaus dit jaar niet zo lastig te maken en je je op de hoofdzaken kan concentreren (namelijk liedjes zingen en koekjes eten), hebben wij voor alle handbalgekke vrienden en familieleden een selectie van leuke kerstcadeau-ideeën samengesteld. Van kleine cadeaus tot grote geschenken, je vindt hier de beste cadeautips voor handballers van alle leeftijden.

Het hele WePlayHandball team wenst je veel plezier met het bekijken van onze kerstmarkt en natuurlijk een vrolijk Kerstfeest!


Cadeautips voor iedereen:
Hier vindt je cadeautips voor iedereen die je deze kerst iets bijzonders wilt geven. Ouders, broers en zussen, buren, coaches, favoriete teamgenoten, teambuschauffeurs, je grootste fan of voor het hele team. Wij hebben verschillende cadeau-ideeën voor je verzameld die altijd in de smaak zullen vallen. Een kleine tip: Alle ideeën zijn natuurlijk ook perfect om jezelf veel plezier te doen:


Geschenken tegen een bepaalde prijs:
Je hebt een idee hoeveel je dit jaar aan uw kerstcadeaus wilt uitgeven? Hier vindt u tal van leuke cadeau-ideeën voor kleine en grote budgetten, overzichtelijk voor je gesorteerd op prijscategorie:


Hulp op het laatste moment:
Ben je een beetje laat en heb je nog steeds geen idee wat je je handbalgekke geliefden moet geven? Of misschien ben je zelf geen handbalspeler en heb je geen idee wat de persoon aan wie je het cadeau geeft eigenlijk leuk zou vinden? Geen probleem: onze last minute ideeën en onze cadeaubonnen zullen je zeker helpen:


Wedstrijden en verrassingen:
Dit jaar hebben wij ook enkele verrassingen en X-Mas promoties voor je in de aanloop naar Kerstmis. Volg ons op onze social media kanalen op Facebook en Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief om nooit een WePlay Handball kerstspecial te missen.